Voorstellen

Mijn naam is Ciska van Veldhoven- van Brakel. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Buren GLD.

De zorg voor moeder en kind is een rode draad door mijn leven. Na het behalen van mijn diploma Verzorgende in 1998 ben ik gaan werken in de geboortezorg. In 2001 ben ik gestart op de afdeling verloskunde van Ziekenhuis Rivierenland Tiel.  Heden ben ik werkzaam op de poli Gynaecologie. In 2017 kwam een mooie kans voorbij en heb ik naast mijn werkzaamheden in het Ziekenhuis, een periode van 4 jaar ervaring mogen opdoen als praktijk assistente bij een Verloskundige praktijk. De ervaring die ik daar heb mogen ervaren en beleven, hebben mijn visie op de geboortezorg doen veranderen. Tijdens mijn werkzaamheden ben ik in contact gekomen met Babymassage. Ik heb de opleiding gevolgd tot Babymassage docent en in 2020 heb ik mijn eigen praktijk Samen Babymassage opgericht. Tijdens de afgelopen 2 jaar heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis verder te verbreden. Zoals Geboortepatronen, Babymassage bij Trauma, Baby behoefte in Kaart en Voetreflexologie. Ieder persoon is uniek en ieder persoon mag gezien, gehoord en geliefd worden. En daar past geen standaard massage bij. Masseren vanuit je hart en de behoeftes die er zijn.

Het geeft mijn veel voldoening en plezier als ik ouder en kind kan helpen en ondersteunen in een nieuwe fase in hun leven. Verlichten van lichamelijke klachten, ontspanning maar ook elkaar beter leren begrijpen en versterken van de hechting. Graag zet ik ouders in hun eigen kracht en zelfvertrouwen. Doormiddel van Babymassage en Baby behoefte in Kaart wil ik laten zien, voelen en ervaren dat je kan vertrouwen op je gevoel en Intuïtie.

Ik hoop dat ik jou en je kindje binnenkort mag ontmoeten.

Warme groet;

Ciska