Ervaringen van ouders

Ik appte Ciska met een noodkreet want Inmiddels had onze dochter al 2 dagen niet gepoept en was ze daardoor flink humeurig. Je zag dat het niet lekker zat in haar buik, maar pruimen en bruin brood werkte niet. 

Ciska stond vrijwel een uur later op de stoep om ons te helpen. Zo ontzettend mooi om te zien wat de voetreflexmassage deed voor onze dochter. In het begin was ze nog humeurig en huilerig en ineens werd ze relaxed en zag je verlichting. Zo relaxed was ze dat ze tijdens de massage in slaap viel, iets wat ze de hele ochtend nog niet had gedaan�. 

Ciska heeft de massage afgemaakt en na dit slaapje had ze meteen een flinke poepluier. Dat was het begin van de doorstroming! Dankjewel Ciska voor je kundig en behulpzaamheid. Door jou hadden we onze gezellige dochter weer terug!

Lisanne

____________________________________________________________________________________________

Babymassage,

Het heeft bij onze zoon erg geholpen!

Ook heb ik erg veel gehad aan de individuele begeleiding door Ciska.

Fijn warm persoon met passie voor haar vak!

En de verbinding die ze maakt met je baby.

Mooi om te zien en ervaren.

Echt een aanrader voor iederen met een pasgeboren baby!

Antoinne.


____________________________________________________________________________________________

De cursus heeft mijn verwachtingen overtroffen. De informatie zowel schriftelijk als mondeling heeft ons met heel veel dingen geholpen. De cursusmap is een fijn naslagwerk. De plaatsjes maken het visueel en daardoor kon ik later de massage technieken nogmaals goed toepassen. Het is fijn om de theorie gelijk in de praktijk te kunnen oefenen. Jouw flexibiliteit heb ik als heel prettig ervaren. Echt super fijn hoe je ons begeleid hebt. Super bedankt.

Moeder D en dochter S

________________________________________________________________________________________________________

De cursus is meer dan ik had verwacht. Heel fijn dat het bij ons eigen thuis is. Overleg en tijdstip heb ik als prettig ervaren. Het is heel prettig dat je de tijd neemt. Uit je hoofd en je lijf naar intuïtie en ontspanning. Je deelt je kennis en kunde op een passende manier. Ik vond het leuk om te horen dat je zoveel kennis hebt. Ontzettend interessant en leerzaam. Het stukje over geboortepatronen vond ik erg interessant. Wij hebben genoten van de massage. We keken er iedere keer naar uit. De yoga is een mooie aanvulling. Bedankt voor de leerzame lessen en prachtige foto’s. Een mooie herinnering.

Moeder en Zoon

________________________________________________________________________________________________________

Ik vond het erg leuk om onze dochter te leren masseren en ze genoot er ook zo van. Het heeft mij geholpen en ook meer ontspanning gebracht voor onze dochter. De informatie die je gaf tijdens de cursus is leerzaam en meer dan alleen masseren. Ik heb daar veel aangehad. De informatie die je hebt gegeven had ik graag eerder willen weten. Ben je dankbaar dat je mij en onze dochter zo goed hebt geholpen.

Lieve groet uit Geldermalsen

________________________________________________________________________________________________________

Ik appte Ciska toen ons zoontje ongeveer een maand oud was.

Het ging al een paar weken niet zo goed.

Ons zoontje hij was erg onrustig en had nu ook al ruim 2 dagen niet gepoept en vertelde dat ik met mijn handen in het haar zat en niet wist wat ik moest doen.

Dezelfde middag stond Ciska al op de stoep om hem te helpen door een voetmassage te geven. Ook zag ze dat ik als moeder hoog in mijn emotie zat en stelde mij als moeder ook gerust en begeleiden mij hierin ook.

Dezelfde avond kwam er gelukkig al ontlasting en waren wij opgelucht!

Hierna bleef er ook contact met hoe het met hem ging en heeft Ciska hem ook nog een keer gemasseerd. Daarna zijn wij het zelf gaan doen, doormiddel van duidelijke uitleg.

Ook merkte ik doordat ik Daarna zelf ben gaan blijven masseren er ook een betere hechting kwam tussen mijn zoontje en ik. Heel mooi om te zien.

Wij raden Ciska zeker aan! Ze is erg kundig en weet daardoor goed wat een kind nodig heeft en begeleid zo nodig ook ouders en geeft advies. Hier zijn wij erg dankbaar voor.

Groetjes Jessica